Handelsvilkår

Virksomhedsoplysninger

SKILTEPRINT.DK
c/o Den KREATIVE
Jacob Gades Allé 2B
DK-6600 Vejen
Danmark
CVR: 34974799
Telefon: 75 36 05 29
Email: skilteprint@denkreative.dk

Bank: Frøs Sparekasse
Reg. nr: 9739
Konto: 8865614447

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle handelsbetingelser gældende for SKILTEPRINT.DK. Bag SKILTEPRINT.DK står Den KREATIVE som det juridiske firma aftalen indgås med.

Priser
Alle priser på SKILTEPRINT.DK er i DDK og eksklusiv moms. Vi tager forbehold med vores online beregner.

Bestilling
Når du afgiver din bestilling, skal du være opmærksom på, at bestillingen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en ordrebekræftelse fra SKILTEPRINT.DK. Ordre bekræftelsen bliver sendt til den angivne mail adresse. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er her i shoppen, er du velkommen til at kontakte os. I teoretiske tilfælde kan der ske systemfejl, der gør at et bestilt produkt ikke er muligt at producere. I sådanne tilfælde kontakter vi dig og finder et løsningsforslag på problemet, eller lader handlen gå tilbage.

Betaling
Betales der med betalingskort eller e-dankort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko ved handel på internettet, da der benyttes SSL (Secure Socet Layer), og det er således kun PBS der kan læse dem. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med kortindløser. Ved betaling med bankoverførsel er du ikke dækket mod misbrug, og ses derfor ikke som en sikker betalingsmetode. Beløbet hæves på din konto den dag vi afsender din bestilling. EAN betaling (Elektronisk betaling) for offentlige institutioner og kommuner.

Levering
Leveringstid er normalt 5-10 arbejdsdage. Vi sender med Post Nord eller GLS. Ved større forsendelser med fragtmand. SKILTEPRINT.DK forbeholder sig ret til at vælge forsendelsesmetode og leverandør uanset hvilken metode du har valgt når vægt på produktet overstiger 20 kg eller en længde på 2,0 meter, herved kan fremkomme en anden fragt omkostning end angivet ved bestilling. I sådanne tilfælde kontakter vi dig inden afsendelse. Du kan også aftale selv at hente bestilte produkter på Jacob Gades Allé 2B, 6600 Vejen indenfor de samme antal leveringsdage.
Produkter bliver ikke altid sendt i samme levering. Ved bestilling af flere produkter på én ordre, bliver de ikke nødvendigvis sendt sammen. Derfor kan der være forskellige leveringstider, som du vil blive informeret om.

Fortrydelsesret
Ved køb af standardvarer gælder forbrugeraftalelovens §18, hvilket giver dig 14 dages fuld returret med mulighed for ombytning af varen, eller refundering af det fulde beløb inkl. forsendelsesomkostninger fra os til dig. Ved returnering af en vare vil forsendelsesomkostninger ikke blive refunderet. Fortrydelsesretten løber fra den dag du modtager varen. Der er ingen fortrydelsesret på specielt fremstillede varer eller folier tilskåret efter mål. Lovmæssigt ophører fortrydelsesretten, så snart produktionen af varen påbegyndes. Dette i henhold til forbrugeraftalelovens §18, stk 2, nr 3. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen leveres tilbage i samme stand og mængde som ved afsendelse fra SKILTEPRINT.DK.

Returnering
Returvarer skal vedlægges en kopi af originalfaktura og oplysninger om hvorfor varen returneres. I tilfælde af returnering af varer købt via betalingskort vil beløbet blive returneret til anvendte kort. Returomkostninger betales af dig.
Beskadigede returvarer byttes eller refunderes ikke hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returnering. Bemærk: Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Reklamation
Transportskader skal hurtigst muligt anmeldes til SKILTEPRINT.DK. Hvis transportskaden er tydelig på emballagen ved modtagelse, bedes du nægte modtagelsen og straks herefter kontakte SKILTEPRINT.DK, hvorefter skaden vil blive udbedret.
Hvor hurtigt skal der reklameres?
Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor 2 måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. SKILTEPRINT.DK refunderer rimelige fragtomkostninger som der måtte være ved returnering, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes til:

SKILTEPRINT.DK
c/o DEN KREATIVE
Jacob Gades Allé 2B
DK-6600 Vejen

Klagevejledning
Hvis du som forbruger vil klage over et køb, skal skilteprint@denkreative.dk kontaktes. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan klage sendes til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800  Viborg
www.naeveneshus.dk

Indlevering af eget grafisk materiale
Ønsker du at få produceret eget grafisk materiale, er det på eget ansvar at have den nødvendige tilladelse til reproduktion af det leverede materiale.
SKILTEPRINT.DK har intet ansvar for manglende  hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelse af skrift, tegninger, illustrationer, mønstre, varemærker og andre forretningskendetegn der kan være underkastet tredjemands rettigheder. Pådrager SKILTEPRINT.DK sig ansvar overfor tredjemand i anledning af kundes manglende hjemmel til udnyttelse af tredjemands tilkomne rettigheder, holder kunde SKILTEPRINT.DK skadesløs for sådan ansvar.
SKILTEPRINT.DK forbeholder sig ret til ikke at producere kundes egne motiver, såfremt de vurderes til at være for dårlig kvalitet.

Cookie- og privatlivspolitik
For at du kan indgå aftale med SKILTEPRINT.DK, skal følgende oplysninger gives:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Email adresse

Vi foretager registrering af kundes personoplysninger med det formål at kunne levere bestilte varer. Personoplysninger registreres hos SKILTEPRINT.DK og opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Indsamling af personoplysninger sker ved afgivelse af udtrykkelig samtykke fra dig. Kun SKILTEPRINT.DK  bruger disse oplysninger og videregives eller sælges ikke til tredjemand. Du har altid  ret til indsigt i egne og hvilke oplysninger vi har.

Logstatistik
Logstatistik betyder, at et statistisk system opsamler information, som kan give et  billede af, hvor mange besøgende SKILTEPRINT.DK har på websitet. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Ophavsret
Iflg. lov om ophavsret forbliver idé og/eller materiale udarbejdet af os i vor ejendom og må ikke bruges eller kopieres, selv om kunde har betalt helt eller delvist for dette medmindre andet er aftalt skriftligt. Har kunden anmodet os om idé oplæg, er vi berettiget til at tage betaling herfor.

 

 

 

 

 

Copyright © 2020 SKILTEPRINT.DK - present Magento, Inc. All rights reserved.